Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Απόψε αναδείχθηκαν οι νέοι τοπικοί άρχοντες της χώρας. Στον νέο Δήμαρχο Λευκάδος, τον Δήμαρχο Μεγανησίου και τον Αντιπεριφερειάρχη μας, ευχόμαστε κάθε επιτυχία κατά την θητεία τους, για το καλό του Τόπου μας, και τους συγχαίρουμε από την καρδιάς μας.

Ευχόμαστε όλες οι παρατάξεις που εκτέθηκαν σε αυτές τις εκλογές να λειτουργήσουν συναινετικά στο εξής και να συνεργαστούν έντιμα, πέρα και έξω από κομματικά, συντεχνιακά ή ατομικά μικροσυμφέροντα και με μόνο γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον του συνόλου.

Για τους εκλεγμένους αδελφούς μας χαιρόμαστε, όπως είναι φυσικό, διπλά και τους υπενθυμίζουμε ότι γι'αυτούς τα ανωτέρω ισχύουν σε ακόμη πιο απόλυτο βαθμό, επειδή ακριβώς έχουν την τιμή και το προνόμιο να είναι Ελευθεροτέκτονες, άρα υπεύθυνοι πολίτες, έντιμοι άνδρες και στρατευμένοι στον συνεχή αγώνα για ευημερία του Τόπου, η οποία δεν είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί, παρά μόνον από άνδρες και γυναίκες με υψηλό ηθικό φρόνημα και αίσθηση του χρέους και της ευθύνης τους έναντι των επερχομένων, αλλά και των απελθουσών γενεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: