Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Φιλαρμονική Ένωση Λευκάδας "Άγγελος Σικελιανός"


Θεωρώντας ότι οι Τέκτονες είμαστε άνθρωποι κοινωνικώς ενεργοί και επιθυμούμε να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι στην τοπική μας κοινωνία, μέρος αναπόσπαστο της οποίας αποτελούμε σε τελική ανάλυση, αναφερόμαστε εδώ σε ένα ακόμη φιλοπρόοδο, καλλιτεχνικό σωματείο της περιοχής μας, το οποίο φιλοδοξεί κι εκείνο με τη σειρά του να προσθέσει έναν ακόμη λίθο στο ευρύτερο πολιτιστικό κτίσμα που εδώ και αιώνες ανεγείρεται στη Λευκάδα μας. Έτσι λοιπόν αντιγράφουμε από το site: http://www.lefkada.gr/pages.asp?pageid=856&langid=1Η Φιλαρμονική Ένωση Λευκάδας "Άγγελος Σικελιανός" είναι ένα νεότευκτο σωματείο, που έχει σαν κύριο στόχο και σκοπό να συμβάλλει στην προώθηση και ανάπτυξη της Μουσικής Τέχνης, Παράδοσης και Παιδείας σε όλα τα Κοινωνικά στρώματα. Να εμφυσήσει το ενδιαφέρον και την θέληση στην νεολαία μας για την γνώση της Μουσικής Τέχνης και Παράδοσης όπως επίσης την ενασχόληση με αυτή είτε έχοντας ως όφελος την απόκτηση Μουσικής Παιδείας είτε έχοντας ως προσανατολισμό την επαγγελματική αποκατάσταση και εν συνεχεία την διάδοση των αξιών και αρχών της Μουσικής Τέχνης και Επιστήμης.

Η μακραίωνη μουσική παράδοση του τόπου μας και η αγάπη των μουσικών που αποτελούν το σωματείο για αυτή όπως επίσης η διατήρηση και διάδοσή της αποτελούν κύριο μέλημα όλων.
Ως τίτλο τιμής και σεβασμού στην παράδοση η Φιλαρμονική Ένωση Άγγελος Σικελιανός υιοθέτησε ως προμετωπίδα του το ονοματεπώνυμο του Λευκάδιου, Εθνικού ποιητή και οραματιστή Άγγελου Σικελιανού, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην προσφορά του στην Πατρίδα μας και στην Οικουμένη ολάκερη.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Σωματείου είναι τα παρακάτω:

 
Φιλαρμονική Ένωση Άγγελος Σικελιανός

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τ. Κέννεντυ 33, Τ.Κ. 31100

περιοχή Νεάπολη Λευκάδος
TΗΛΕΦΩΝΑ: 2645300595, ΚΙΝ. 6972034454, 6984426755
Web Site: http://felsikelianos.wordpress.com/

Email: felsikelianos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: